Tag Archive: Страв од коронавирус во серијалот Забрането јаболко!

Страв од коронавирус во серијалот Забрането јаболко!

Стравот на Несрин Џавадзаде од коронавирус е поинаков! Познатата актерка Несрин Џавадзаде е меѓу истакнатите актерки во последните неколку години. Ја гледаме славната актерка со ликот Шахика во серијата Забрането јаболко. Актерката, која е многу успешна во ликот на лошата…
Read more