Tag Archive: Старува хит серијата „Украдено минато“ на Сител!

Старува хит серијата „Украдено минато“ на Сител!

Нова играна серија на телевизија Сител. Ѕвездите на Аси и Ѓумуш се враќаат на малите екрани, oвој пат во заедничка серија.Тахсин е главата на богатата фамилија Корлудаг, која со својот авторитет и моќ, има големо влијание во општеството. Господинот Тахсин…
Read more