Tag Archive: Ставот на Еда Еџе е многу ценет

Ставот на Еда Еџе е многу ценет

Сликата што се појави на сетот на серијата „Забрането овошје“ во исто време ги воодушеви гледачите и освои дополнителни позитивни поени за семејството на Еда. Познатата актерка која го оживува ликот на Јилдиз во серијалот ја покажува нејзината искреност насекаде….
Read more