Tag Archive: Српските медиуми тврдат дека Дарко Лазиќ е во операциона сала

Српските медиуми тврдат дека Дарко Лазиќ е во операциона сала

Пред два дена Дарко Лазиќ имаше тешка сообраќајна несреќа и се наоѓа во вештачка кома и на апарати за дишење. Откако Дарко бил донесен во болница имал внатрешно крварење и се чекало да му се стабилизира здравјето за да можат…
Read more