Tag Archive: Сопругата на “Езел” во филм заедно со познатиот турски актер!

Сопругата на “Езел” во филм заедно со познатиот турски актер!

Познатата турска актерка Синем Кобал и актерот Барис Ардуч ќе соработуваат во еден кинематографски проект. Барем тоа се вести што почнаа да циркулираат во турските медиуми. И покрај тоа што рече дека ќе ја напушти глумата, актерот од “Вљубениот ерген”…
Read more