Tag Archive: Сопругата на Бали Бег го покажа трудничкото стомаче (фото)

Сопругата на Бали Бег го покажа трудничкото стомаче (фото)

Пред неколку месеци, познатата турска актерка брачна двојка, Фахрие Евџан и Бурак Озчивит криеја дека чекаат принова. По многуте шпекулации во медиумите, тие решија да стават крај на приказните и да ја потврдат веста. Кога непосредно беа зачекани од новинарите…
Read more