Tag Archive: Сопругата на актерот Киванл Татлитјуг поднесе две тужби против корисниците на социјалните мрежи

Сопругата на актерот Киванч Татлитјуг поднесе две тужби против корисниците на социјалните мрежи

Башак Дијзер, сопруга на турскиот актер Киванч Татлитјуг, поднесе две тужби до соодветните судови во Турција. Таа поднесе и тужби против корисници на социјална мрежа. Извесен Синан Алтинтас се закани со смрт преку социјалните мрежи, по што Башак го поднесе…
Read more