Tag Archive: Сопругата на актерот Исмаил Хачиоглу зборуваше за неговото предавство

Сопругата на актерот Исмаил Хачиоглу зборуваше за неговото предавство

Турскиот актер Исмаил Хачиоглу се најде во центарот на вниманието во Турција поради настаните што се случија во изминатите 20 дена. Актерот се разведе од сопругата пред само 3 недели, а веќе објави дека е во нова врска. Исмаил е…
Read more