Tag Archive: Снимањето на серијата Yeni Hayat продолжува

Снимањето на серијата Yeni Hayat продолжува

Турската серија Yeni Hayat/ Новиот живот беше прекинат како и сите други од добро позната причина. Пандемијата на коронавирус ги одвои актерите од сетови, а голем број проекти се вратија, или се враќаат на снимањето. Таква е ситуацијата со серијата…
Read more