Tag Archive: Сликите на Туба Бујукусун стануваат многу популарни!

Сликите на Туба Бујукусун стануваат многу популарни!

Туба Бујукусун веќе некое време се интересирала за слики. Таа работи дома во својата ателје. Неодамна, Туба Бјајкстан покажа некои нејзини слики на програмата на YouTube. После тоа, таа доби многу нарачки. Нејзините обожаватели организираа аукција за слики од Туба…
Read more