Tag Archive: Славниот турски актер ги почести обожавателите со фотографии од синчето (фото)

Славниот турски актер ги почести обожавателите со фотографии од синчето (фото)

За разлика од своите колеги, популарниот турски актер Озчан Дениз (47) не се штеди кога е се во прашање октивање детали од приватноста. Иако многу често неговото име е дел од жолтиот печат, тој нема намера да сокрива што му…
Read more