Tag Archive: Скршени цвеќиња-нова серија

Скршени цвеќиња- од утре нова серија

Ова е приказна за преживување на млади девојки во големиот свет … Во фокусот на серијата е девојката Ејлул, уморена од вознемиреноста на нејзиниот очув, и ќе им це довери на мајката. Меѓутоа, во тој момент, нејзиниот живот се менува:…
Read more