Tag Archive: Скандал со тестот на корона на Алина Боз

Скандал со тестот за коронавирусот на Алина Боз

Вистински мал скандал избувна околу тестот за коронавирусот на турската актерка Алина Боз. Вториот тест што актерката го направи за само неколку дена – беше негативен! Лекарите тврдат дека актерката не е болна, и дека протоколот е можеби повреден за…
Read more