Tag Archive: Скандал на снимањето на серијата Херџаи – актерот дојде во алкохолизирана состојба?!

Скандал на снимањето на серијата Херџаи – актерот дојде во алкохолизирана состојба?!

Прво, продуцентот Бану Акдениз ги придружуваше главниот актер Акин Акинозу и координаторот на Миа Јапим Суат Ердогмус од Инстаграм, а потоа објави обемен текст на Инстаграм. Во него, тој упати жестоки обвинувања против Акинозу. Акдениз тврди дека Акин дошол на…
Read more