Tag Archive: Сите чекаат за серијата „Забрането јаболко“

Сите чекаат за серијата „Забрането јаболко“, а Еда Еџе чека друга серија!

Снимањето на Забрането јаболко, која дојде во новата сезона со изненадувања, започна на почетокот на јули. Еда Еџе, која ја глуми ликот на Јилдиз во серијата, деновиве, таа одвај чека да започне друга серија, освен нејзината. Еџе, која додаде сосема…
Read more