Tag Archive: Синот на Шевал Сам-Ендер од Забранетото јаболко

Синот на Шевал Сам-Ендер од Забранетото јаболко, стана ривал на неговата мајка!

Шевал Сам, со ликот на Ендер на 3 сезона во серијалот „Забрането јаболко“, сега напорно работи на сетот за 4-та сезона од серијата. Трејлерите од новата сезона на серијата привлекоа и големо внимание. Забрането јаболко ќе се сретне со својата…
Read more