Tag Archive: Синем Унсал се подготвува за втората сезона од серијалот Mucize Doktor

Синем Унсал се подготвува за втората сезона од серијалот Mucize Doktor

Турската актерка Синем Унсал игра една од главните улоги во турската серија Mucize Doctor. Серијата забележа одличен рејтинг во првата сезона на емитување. Синем беше забележана вчера во трговскиот центар Зорлу, која ја привлече вниманието на фановите, но уште повеќе…
Read more