Tag Archive: Синем Кобал ја доби најдобрата понуда за време на бременоста!

Синем Кобал ја доби најдобрата понуда за време на бременоста!

Сопругата на Кенан Имирзалиоглу, Синем Кобал, е 5 месеци бремена. Синем стана прилично омиленa на бебе марки, па дури и доби доста понуди да биде дел од рекламите. Дури и најдобрата понуда дојде од Дубаи каде и беше понудена голема…
Read more