Tag Archive: Синем Кобал – природна „како вода“ (ФОТО)

Синем Кобал – природна „како вода“ (ФОТО)

Идната мајка, Синем Кобал, се појавува без шминка и фасцинира со нејзината природна убавина. Убавата актерка Синем Кобал, која е во седмиот месец од бременоста, со нетрпение очекува бебе со својот сопруг Кенан Имирзалоглу. Покрај тоа, таа редовно објавува фотографии…
Read more