Tag Archive: Сибел од „Сезона на црешите“ не би ја препознле во приватноста (фото)

Сибел од „Сезона на црешите“ не би ја препознaле во приватноста (фото)

Младата 35 годишна турска актерка Фатма Топаш или попозната како Сибел од „Сезона на црешите“, гледачите ја запознаа како темпераментна дама која постојано е полна со идеи како да го направи својот живот поинтересен. Фатма серијата „Сезона на црешите “…
Read more