Tag Archive: Се сеќавате на серијата „Тропска горештина“: Што прават денес Ник Слотер

Се сеќавате на серијата „Тропска горештина“: Што прават денес Ник Слотер, Силви и Спајдер

Беше една од најпопуларните тв серии во деведесеттите. „Тропска горештина“ ги одбележа кариерите на Роб Стјуарт, Керолин Дан и Иан Трејси, а се емитуваше од 1991. до 1993. година. Ник Слотер, Силви и Спајдер беа главните ликови кои со своите…
Read more