Tag Archive: Се вчитува Гокан Алкан

Се вчитува Гокан Алкан, Керим од Забрането јаболко

За 4 Сезона од серијалот „Забрането јаболко се зборува многу. Ликовите Шахика, Ендер и Јалдиз излегоа на виделина во 3-те објавени најави. Сите 3 карактери се во затвор. Па кој е под тоа? Еве го одговорот на ова лубоитно прашање….
Read more