Tag Archive: Се враќаат на екранот двајцата протагонисти од серијата “Дневникот на Фериде”

Се враќаат на екранот двајцата протагонисти од серијата “Дневникот на Фериде”

Бурак Озчивит и Фахрие Евчен ќе се вратат на екранот заедно во нова серија. Заедно ги видовме во улогите кои ги толкуваат како Караман и Фериде во серијата “Дневникот на Фериде”, серија која ги запозна двата актери еден со друг….
Read more