Tag Archive: Серкан и Еда и романтични моменти под водопадот – се раѓа ли лубов?

Серкан и Еда и романтични моменти под водопадот – се раѓа ли лубов?

Петтата епизода од серијалот Чукај на мојата врата Пристигна на ТВ-екраните. Во последната епизода, меѓу другото, главните ликови Серкан Болат (Керем Бурсин) и Еда Јилдиз (Ханде Ерчел) заминаа во Анталија на дело со своите соработници. Таму неочекувано се зближија. Поминаа…
Read more