Tag Archive: Серија Чукај на мојата врата ќе биде вистински хит!

Серија Чукај на мојата врата ќе биде вистински хит!

Серијата Sen Cal Kapimi беше едно од најочекуваните турски достигнувања во претходниот период. Предвиден беше висок рејтинг, но не близу до броевите како што се евидентирани. Видео објавувањето на втората епизода собра над милион прегледи на YouTube за 8 часа….
Read more