Tag Archive: Серија Херџаи: Достигна добра вест

Серија Херџаи: Достигна добра вест

Серијата Херџаи, која одржуваше рејтинг две сезони, е меѓу продукциите што престанаа да се снимаат во периодот на пандемијата поради Ковид 19. Снимањето на серијата беше прекинато по март и публиката долго ја чекаше новата сезона. Актерите кои овој период…
Read more