Tag Archive: Серијата Sen Çal Kapımı започнува денес

Серијата Sen Çal Kapımı започнува денес

Серијата Sen Çal Kapımı започнува денес Долгоочекуваната серија наречена Sen Çal Kapımı започнува со емитување денес во Турција. Серијата требаше да ја има својата премиера на 1 јули, но поради промената на режисерот, премиерата беше преместена на 8 јули. Дејствието…
Read more