Tag Archive: Серијата Ќерката на амбасадорот ќе ја сними последната епизода од оваа сезона!

Серијата Ќерката на амбасадорот ќе ја сними последната епизода од оваа сезона!

Серијата „Ќерката на амбасадорот“ со водечки актери Енгин Акијрек, Неслихан Атагил и Ураз Кајгилариоглу, започна да се емитува овој понеделник по долгата пауза поради „Ковид-19“. Серијата се очекуваше да ја заврши последната сезона во епизодата 20, но не! Финалето од…
Read more