Tag Archive: Серијата Чукај на мојата врата продолжува да руши рекорди

Серијата Чукај на мојата врата продолжува да руши рекорди

Успехот на серијата Чукај на мојата врата ги надминува сите очекувања. Високата гледаност и популарноста на серијата е нешто на што се сметаше, но бројките снимени од овој проект ги изненадуваат и самите продуценти. Уште еден рекорд беше соборен на…
Read more