Tag Archive: Серијата Нов живот се соочува со тежок тест!

Серијата Нов живот се соочува со тежок тест!

Следната недела ќе биде клучна за серијата Јени Хајат. ТВ сериите Муцизе Доктор и Бир Заманлар Чукурова се враќаат. Двете продукции имаа многу ефикасни резултати минатата година. Жално е што серијата Јени Хајат е во конкуренција на две такви амбициозни…
Read more