Tag Archive: Серијата Марија и Мустафа започна денес

Серијата Марија и Мустафа започна денес

Премиерата на новата турска серија наречена Марија и Мустафа беше закажана за во недела, 6 септември. Според медиумите во Турција, ова е добра, стара лубовна приказна. Во оваа серија играат Џесика Меј и Хилми Џем Интепе. На серијата следат два…
Read more