Tag Archive: Серијата Марасли ја освои втората сезона!

Серијата Марасли ја освои втората сезона!

Заплетот на оваа серија го следи главниот лик кој го игра Бурак Дениз. Под него, главната улога во серијата ја игра Алина Боз. Во серијата играат уште Серхат Мустафа Килиќ, Сајгин Сојсал, Ројда Емирер и други. Марасли е поранешен војник…
Read more