Tag Archive: Серијата Забрането јаболко како Отомански харем

Серијата Забрането јаболко како Отомански харем

Зошто серијаta Забрането јаболко е толку популарна? Постојат различни одговори на ова прашање. Сепак, највпечатлив аспект е тоа што лубовните врски во серијата ја прави публиката многу лубопитна. Чија рака е во чиј џеб е магичната моќ на Забранетото јаболко…….
Read more