Tag Archive: Серијата Барај има лош рејтинг. Ситуацијата е алармантна!

Серијата Барај има лош рејтинг. Ситуацијата е алармантна!

Серијата Барај, која е заеднички проект на Медиапим и 9 продуцентски куќи, имаше многу добар успех кога беше објавена во март со првите две епизоди. Гледачите ја сакаа серијата и продолжија да ја чекаат за време на паузата за пандемија….
Read more