Tag Archive: Серијалот Mucize Doctor носи многу моќна порака до општеството!

Серијалот Mucize Doctor носи многу моќна порака до општеството!

Новата сезона од серијата Mucize Doctor наскоро ќе започне да се емитува на телевизијата Фокс. Очекувањето на новата сезона од серијата, која не можеше да се емитува со месеци поради пандемијата на коронарна вирус во своите 28 епизоди, конечно заврши….
Read more