Tag Archive: Серијалот Ќерката на амбасадорот се враќа денес на екранот со новата епизода!

Серијалот Ќерката на амбасадорот се враќа денес на екранот со новата епизода!

Како и сите серии, и серијата „Ќерката на амбасадорот“ престанаа да се сними поради ширењето на вирусот. „Ќерката на амбасадорот“ е една од најпопуларните серии во моментот за јавноста и за ова време многу им недостигаше на гледачите. Од пред…
Read more