Tag Archive: Серијалот на Демет Оздемир

Серијалот на Демет Оздемир, се врати за сезонските финални снимки!

Со новиот процес на нормализација од коронавирусот што започна од 1 јуни, сериското и филмското снимање започнаа бавно. Произведено од OGM Pictures и режија: Чагри Бајрак. Инспирирана од приказната за Гулзерен Будајчиќоглу, првата рамка потекнува од сетот „Домот е вашата…
Read more