Tag Archive: Серенаj Сарикаја со Бурак Дениз во новата серија?

Серенаj Сарикаја со Бурак Дениз во новата серија?

Марасли е нова турска телевизиска серија во која глуми Бурак Дениз. Потрагата по главниот женски лик сè уште трае. На социјалните мрежи се појавија информации дека Џем Јилмаз се обидувал да го убеди Тимур Савчи да му ја даде улогата…
Read more