Tag Archive: Серена Сарикаја повторно во центар на критики

Серена Сарикаја повторно во центар на критики

Актерката Серенај Сарикаја често е критикувана во Турција. Овој пат не е без причина. Турскиот печат е налутен од однесувањето на Серенај Сарикај и нејзиното момче Џем Јилмаз, кои не го осудија Озан Гувен за тепање на својата девојка Дениз…
Read more