Tag Archive: Серенај Сарикаја: „Се шегував“ (ВИДЕО)

Серенај Сарикаја: „Се шегував“ (ВИДЕО)

Серенај Сарикаја беше забележана како излегува од фризерскиот салон. Сосема случајно, папараците кои случајно беа во близина ја прашаа актерката што има на ум, објавувајќи морничав коментар под нејзината фотографија: „Па, покажи и кажи, ова станува интересно.“ Серенај призна дека…
Read more