Tag Archive: Серенај Сарикаја се омажи!

Серенај Сарикаја ќе се омажи!

Турската актерка Серенај Сарикаја се омажи за својот партнер Џем Јилмаз. Медиумите во Турција посветуваат големо внимание на односот на парот. Тоа е во таблоидите скоро секој ден, а се анализираат многу аспекти на врската и нивните животи. Откако го…
Read more