Tag Archive: Серенај Сарикаја бремена?

Серенај Сарикаја бремена?

Во изминатите неколку месеци, актерката Серенај Сарикаја честопати беше во центарот на вниманието. Прво се шпекулираше дека е во брак, потоа дека врската со Џем Јилмаз е во криза. Денес, повторно пристигнуваат информации што можат да ја потврдат првата вест…
Read more