Tag Archive: Сепак

Сепак, постојат и такви кои ја сакаат својата свекрва: Бурак на својата и купи неверојатна зграда која…

Бурак на свекорот и свекрвата им купил куќа. Бурак, навистина, е вистински џентелмен. Освен фактот што многу жени го сакаат него поради неговиот изглед и глума, очигледно, и финоста е една од неговите доблести. Бурак и неговата сопруга Фахирија поминаа…
Read more