Tag Archive: Сахра Сас ја напушти серијата Zumruduanka поради здравствени проблеми

Сахра Сас ја напушти серијата Zumruduanka поради здравствени проблеми

Сахра Сас и Исмаил Хачиоглу се приклучија на серијата Zumruduanka пред неколку недели. Тие се очекува да се појават во втората сезона, но има промени во последните денови. Сахра мораше да го откаже учеството во овој проект заради здравствени проблеми….
Read more