Tag Archive: Само 13 епизоди од втората сезона од серијалот Бабил

Само 13 епизоди од втората сезона од серијалот Бабил, подготвена замена?

Турските блогери пишуваат денес дека Ay Yapim планира да ја заврши серијата Бабил порано отколку што беше во преден план. На ова најверојатно влијае влијанието на не многу високи оценки и малку полошо оценување од планираното. Ќе има само 13…
Read more