Tag Archive: самите се забавуваа! Сигурно ќе пукнат душманите! (ФОТО)

Три актерки од серијалот „Забрането јаболко“,сами се забавуваа! Сигурно ќе пукнат душманите! (ФОТО)

Датумот на емитување на серијата, кој ќе се прикаже со својата 4-та сезона, беше објавен пред малку. 75-та епизода од серијата, која ќе се емитува вечерта на 7 септември, се трите непријателки – имиња на серијата, во реалниот живот тие…
Read more