Tag Archive: Родители за прв пат

Родители за прв пат, еве како се изјаснуват Бурак и Фахријe за овој факт!

Бурак Озџевит и Фахрие Евџен беа интервјуирани вчера од страна на новинарите додека беа на прошетка во Арнавуткој. Двајцата актери го очекуваат своето прво дете и наскоро ќе станат родители. “Многу сме среќни, тоа е неописливо чувство”. Фахрие е чувствителна…
Read more