Tag Archive: Риза Коцаоглу има нова девојка – исто така актерка

Риза Коцаоглу има нова девојка – исто така актерка

Не толку одамна, пред околу еден месец, Риза ја раскина врската со Хазал Субаси. Денес пристигнуваат вести за новата врска на овој турски актер. Риза Коцаоглу сега е во врска со колешката Јусра Гејик. Тоа е актерка која е звезда…
Read more