Tag Archive: Рекордна понуда за Ханде Ерчел

Рекордна понуда за Ханде Ерчел

Ханде Ерчел е една од најпопуларните турски актерки на социјалните медиуми. Нејзиниот профил на Инстаграм го следат 15 милиони луѓе. Благодарение на серијата Чукај на мојата врата, нејзината популарност расте од ден на ден. Со улогата на Еда, таа ги…
Read more