Tag Archive: Рекордна деловна понуда за актерот Толгахан Саисман

Рекордна деловна понуда за актерот Толгахан Саисман

Актерот Толгахан Саисман доби фантастична деловна понуда. Понудата вклучува негово појавување во оглас за добро познат бренд чие име се чува во тајност заради деловната политика. Во таа реклама Толгахан би се појавил со сопругата Алмеда Абази и за тоа…
Read more